Websites:
Op maat gemaakt conform uw wensen en/of huisstijl, op basis van uw tekst en afbeeldingen.

E-mailing:
Opgemaakt in HTML, uw nieuws of aanbiedingen verzenden wij naar de mailadressen uit uw database. Inclusief afhandeling in- en uitschrijvingen.

Webwinkel:
Uw assortiment on-line. Inclusief winkelwagen en afrekenmodule met diverse betaalmogelijkheden. Op basis van uw productendatabase(CSV) of Excelbestand. Geintegreerd in uw bestaande website of als onderdeel van een full-service webabonnement.

Buttons & Banners:
Uw internetactiviteiten promoten op websites van derden gaat het best met een aansprekende geanimeerde afbeelding. Wij maken het op basis van uw wensen in Flash of als animated GIF.

Hosting:
Eigen domein hosting zonder beperkingen. Incl. oneindig aantal mailadressen, eigen CGI-bin, logfiles, "fair use" policy in bandbreedte en schijfruimte, snelle set-up.

Full-service abonnement:
Inclusief alles, dus de website (op maat gemaakt, 5 onderdelen en 10 pag. max.), hosting, domeinnaam, maandelijks onderhoud aan max 5 pagina's, aanmelding zoekmachines etc. Risicoloos, het abonnement gaat pas in als de website gereed is voor publicatie.

Per uur:
U kunt ons inzetten voor het ontwerpen en invullen van advertenties of brochures, het schrijven van tekst, restyle van uw bestaande website of uitbreiding hiervan.


Klik op projecten voor enkele voorbeelden, prijzen voor een idee, of op contact voor uw opdracht.